Megnézem!
Bezár!
.hu .de

SZÉCHENYI 2020

Gyakornoki program pályakezdők támogatására

          1992 - 2017

25 éve az Önök szolgálatában!

Hogyan ne!!!

Tekintse meg Képgalériánkat >> 
amelyből egyértelmű választ kap a feltett kérdésre!

Elérhetőségeink

Szerviz, Telephely:
8230 Balatonfüred. Damjanich út 4.
Telefon: +3687481752 

Iroda, Üzlet: 
8230 Balatonfüred, Szömörce u 6. 

Nyitva: Hétfőtől – Péntekig 
10.00-tól - 15.00-ig
Telefon / Fax: +3687785679
Mobil: +36205173368
E-mail: volcseykft@gmail.com , volcseyhotechkft@gmail.com ,  info@volcseykft.hu 

Ügyvezető: Völcsey Zoltán
Mobil: +36209245139
E-mail:volcsey@me.com

Tovább >>

Forgalmazott márkáink
Forgalmazott márkáink
Forgalmazott márkáink
Forgalmazott márkáink
Völcsey Hötech Kft.
Netstilus Webdesign

Mi a hőszivattyú?

A hőszivattyú egy olyan berendezés a fűtéshez, hűtéshez és a meleg víz előállításához, mely a külső környezet energiáját használja fel oly módon, hogy külső energia segítségével hőt szállít az adott hőforrás felől a fűtendő helyiségek felé.

A klimatizálásról

Földrészünkön az emberek legnagyobb része "mesterséges" körülmények között él, azaz zárt épületekben tölti életének legnagyobb részét. Természetes az a törekvés, hogy ezekben a terekben olyanok legyenek a körülmények, hogy azok feleljenek meg az egészségügyi követelményeknek, akadályozzák meg a környezet káros hatásait, de ugyanakkor ...

A Karbantartás fontosságáról

A rendszeres tisztítás és karbantartás nemcsak a berendezés megbízható és gazdaságos üzemeltetése, hanem a baktériumok elleni védekezés szempontjából is nagyon lényeges!

Tovább >>

Völcsey Hőtech Kft.
Völcsey Hőtech Kft.
Klíma Szerviz
Klímák forgalmazása
Völcsey Hőtech Kft. Balatonfüred
Netstilus Webdesign

 


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Műszaki szótár

Inverter:

Az inverter digitálisan szabályozza a készülék tényleges teljesítményét. Az aktuális frekvencia változtatásával történik a kompresszor fordulatszám-szabályozása. A nem inverteres klímakészülékek a kompresszorukat fix fordulatszámmal üzemeltetik, ezért nem tudják a teljesítményt fokozni vagy csökkenteni. Az üzemidő legnagyobb hányadában a készülékeknek csak részterheléssel kellene dolgozniuk, mivel csak a teljesítményük töredékére van szükség a megfelelő hőmérséklet megtartása érdekében. A teljesítmény szabályozása érdekében a hagyományos klímakészülékek a kompresszorukat egyszerűen be- és kikapcsolják,ami kellemetlen hőmérséklet ingadozáshoz, fölösleges zaj és egyértelmű energia veszteséget eredményez. Ezzel szemben az inverteres készülékek a beállított értékeket kis ingadozással követik, ami a komfortérzetet és a működési hatékonyság szembetűnő növelését segíti elő.

 

PRÉMUM DESIGN,INTERIOR, PRESTIG, ART COOL:

Különleges beltéri előlapok. {részletesen a prospektusokban} 

 

Szűrők:

{minden beltériegységben van egyszerű, sima porszűrő} 

 

BIO PIAZMA:

Magas feszültségű töltéssel látja el a szennyeződéseket. Mikor a levegő a statikus elektromos térhez ér, a por, füst és pollen részecskék több mint 95%-a megkötődik a statikus elektromos rácson. Ez a hatékony eljárás tisztább levegőt, egészségesebb környezetet biztosít és óvja az allergiában szenvedőket. 

 

FRESCHO TECH + IONIZÁTOR:

Tiszta, friss levegővel és a természet illatával tölti meg a helységet. 

 

Antiallergén szűrő:

Elnyomja a csírák növekedését, így egyben antibakteriális szagtalanító funkciója is van. 

 

Silver Nano szűrő:

Egészségvédelmi rendszer, Samsung által kifejlesztett átfogórendszer, amely nanoméretű ezüstionok{az emberi hajszál vastagságánál 75.000-szer kisebb részecskék} segítségével biztonságosan és hatékonyan elpusztítja a kórokozókat, a penészgombákat és 650 különféle típusú baktériumot, továbbá megakadályozza, hogy azok megtelepedjenek olya helyeken, ahol ez leginkább káros. 

 

Bionizer: {Aniongenerátor}

Kutatók fedezték fel, hogy az ember számára lehetetlenség optimális teljesítményt nyújtani olyan környezetben, ahol az anionsűrűség 1000 negatív anion/cm? vagy annál kevesebb. Egy átlagos lakásban a mérések szerint ez az érték mind össze 100 negatív anion/cm? , miközben az irodaházak és az üzemek levegője még ennél is károsabb, átlagosan mindössze 20-25 negatív aniont tartalmaz köbcentiméterenként. A légkondicionáló kimenetétől 1 méterre mérve a Samsung BIOnizáló {aniongenerátor} 400.000 anion/cm? koncentrációt állít elő, így az egész család egészségjavító, tiszta levegőhöz juthat. 

 

Katechin szűrő:

A Samsung az amerikai 3M által gyártott bio zöldszűrő segítségével köti meg a részecskéket és baktériumokat sztatikus elektromosság révén. A zöldteából kivont Katechin bevonatú szűrő hatástalanítja a megkötött baktériumokat. 

 

Plazma szűrő:

Az LG által kifejlesztett egyedülálló plazma légtisztító rendszer nemcsak a mikroszkópikus szennyeződéseket és a port, hanem a házi atkákat, a pollent és az állati szőrt is eltávolítja, így véd az olyan allergiás betegségektől, mint az asztma. A szagmolekulák kiszűrésével megszünteti a kellemetlen szagokat. Egy olyan szűrővel, amely egyszerű porszívózás után újból használható, élvezheti a tiszta és friss levegőt. 

 

Szuper alleru-buster szűrő:

A szűrőbe kerülő allergének több mint 99%-át hatástalanítja. {pollen, poratkák és az általuk termelt anyagok, penészgombák} 

 

Ultrahang-frekvenciás szűrő:

Az ultrahanghullámok hatására a levegő összesűrűsödik, így jobban vonzza a porszemcséket mintegy összetömöríti. 

 

Bio-Enzim szűrő:

Elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és a spórákat. Organikus anyagból készül, ennek következtében nem tartalmaz káros anyagokat, és működtetéséhez villamos áram nem szükséges. 

 

Zeolit Plus szűrő:

A két párhuzamosan működő, érdes felületű Zeolit Plus szűrő még hatékonyabban magába zárja a szennyeződéseket. A Zeolit Plus szűrők élettartama 3-5 év, nagyon könnyen tisztíthatók, Elég, ha kitesszük a napra, a titánoxid reakcióba lép és indítja a regenerációt. 

 

Plasma Pure szűrő:

Elnyeli, semlegesíti a porszemcséket és a polleneket és egyéb szennyeződéseket 

 

Oxigénzuhany:

Oxigénszint-fokozó membrán rendszer a kültéri levegőből nyert oxigén felhasználásával 30%-os oxigéntartalmú levegőt állít elő. Ezáltal a lakótér oxigénszintje 21%-os vagy még magasabb lesz, ami növeli az ott tartózkodók komfortérzetét, mivel ez a koncentráció hasonló lesz a természetes levegőéhez 

 

Iongenerátor:

A szoba levegőjét negatív ionok generálásával frissítheti fel, ezáltal olyan üdítő levegőt kap, mintha egy vízesés mellett vagy erdőben pihenne.

 

 

Elsősorban klíma, és hűtéstechnikai rendszerek tervezésével,forgalmazásával, kivitelezésével, szervizelésével foglalkozunk.

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

klíma, klímatechnika, hűtéstechnikai rendszerek tervezése, klímák forgalmazása, hűtéstechnikai rendszerek kivitelezése, klímák javítása, klímák szervizelése, klímajavítás, límatisztítás, Klímatechnika, Hűtéstechnika, Légkondicionálás, Szellőzéstechnika, Autóklíma, Folyadékhűtők, Toshiba, Panasonic, Daikin, MTA, klíma balalatonfüred, füred, klíma völcsey, Autóklima szerviz, hőszivattyú,

 

Impresszum | | | Tartalom: * Völcsey Hötech Kft. * 1992 - 2018 | Klikk: 10664 / 3950
Völcsey Zoltán | Balatonfüred | Völcsey Kft.
2012. január 20


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A Balatonfüredi Völcsey Kft. klíma, és hűtéstechnikai rendszerek tervezésével, forgalmazásával, kivitelezésével, szervizelésével foglalkozik.

Tulajdonos: Völcsey Zoltán

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Műszaki szótár - | Völcsey Kft. Balatonfüred | A Balatonfüredi Völcsey Kft. klíma, és hűtéstechnikai rendszerek tervezésével, forgalmazásával, kivitelezésével, szervizelésével foglalkozik.

Szlogen:

Linkfelhő: klíma, klímatechnika, hűtéstechnikai rendszerek tervezése, klímák forgalmazása, hűtéstechnikai rendszerek kivitelezése, klímák javítása, klímák szervizelése, klímajavítás, límatisztítás ,Klímatechnika, Hűtéstechnika, Légkondicionálás, Szellőzéstechnika, Autóklíma, Folyadékhűtők, Toshiba, Panasonic, Daikin, MTA, klíma balalatonfüred, füred, klíma völcsey, Autóklima szervíz

Készült:2012. január 20

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár